Otavan Opisto ja Mikkeli eSports ry järjestävät yhteistyössä elektronisen urheilun pelileirin Mikkelissä. Heinäkuun 23.-27. päivä pidettävällä leirillä on ikärajoituksena 16 vuotta.

Pelileirillä keskitytään Counter-Strike: Global Offensive -peliin, ja tavoitteena on sen lisäksi harjoitella esimerkiksi tiimin johtamista ja ryhmässä pelaamista. Myös tavallisia liikuntatuokioita järjestetään. Aktiivisen tekemisen lisäksi leirillä pidetään luentoja elektronisen urheilun teemoista.

"eSports tarjoaa nuorille ja nuorille aikuisille nykyaikaisen tavan kohdata toisiaan kehittävän harrastuksen parissa, harjoitella ryhmässä toimimista ja yhteisesti sovittujen pelisääntöjen noudattamista. Digitaalinen pelaaminen kehittää loogista ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja, strategisia toimintavalmiuksia sekä syy-seuraus-suhteiden ymmärtämistä - taitoja, joista on hyötyä kaikilla elämän osa-alueilla", Otavan Opisto kertoo sivuillaan.

Leirille voi osallistua yksin tai joukkueena. Valmentajana ja ohjaajana toimii Juha “aNGeldusT” Kurppa ENCE eSports Oy:sta.

Hakeminen tapahtuu sähköisen hakulomakkeen kautta 30.4.2018 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan viikoilla 18-20, jonka jälkeen ilmoittautuneet jaetaan viiden hengen joukkueisiin. Joukkueet tulevat pelaamaan yhdessä koko leirin ajan ja mahdollisuuksien mukaan osallistumaan turnauksiin.

Leirin hinta on 385 € / henkilö. Summa sisältää Otavan Opistolla pelivalmennuksen, leiriohjelman, ruokailut ja majoituksen. Osallistuvien tulee itse tuoda mukanaan pelitietokone oheistarvikkeineen.

Hakulomakkeeseen pääset tästä. Lisätietoja ja lähde: Otavan Opisto