ENCE on tullut takaisin ja uuden rosterin kylkiäisenä ENCE TV Youtube-kanavalle on julkaistu useampi haastattelu organisaation puolelta.

–Taas kerran lähetään kasaamaan uutta. Kokonaisuus näyttää hyvältä, sanoo ENCEn päävalmentaja Eetu ”sAw” Saha.

Saha kertoo videolla, että päätösten tekemisen kohdistaminen yksinomaan hänelle, ottaa taakkaa pois pelaajien hartioilta. ENCEn aktiivinen pelaajakokoonpano on tällä hetkellä monikansallinen:

Videolla Saha kertoo joukkueen uudelleenrakentamisen alkaneen englantia puhuvan pelinsisäisen johtajan etsimisellä ja Marco ”Snappi” Pfeifferiin päädyttiin hänen kokemuksensa puolesta.

–Mun näkemyksen mukaan hän pystyy suoriutumaan tästä roolista

Sahan mukaan puolalainen Pawel ”dycha” Dycha on jo näyttänyt mekaanisen osaamisensa ja on ENCEn vuoro järjestää hänelle sellainen pelipaikka, jossa taidot pääsevät loistamaan.

Entinen joukkuetoveri HAVUn ajoilta Joonas ”doto” Forss on Sahan luottopelaaja, joka pystyy sopeutumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Aleksi ”allu” Jalli on joukkueen kulmakivi hänen kykyyn suorittaa luotetaan paljon. Jallin kokemuksella uskotaan olevan suuri vaikutus myös joukkueen uusiin tulokkaisiin.

Lotan ”Spinx” Giladi on meidän nuorin pelaaja ja vähän tällainen hiomaton timantti. Hän tulee alkuun pelaamaan ankkuria ja lurkkerin roolia, Saha sanoo.

Lähde: ENCE TV