Hetki sitten ENCE julkaisi tiedotteen, jossa vahvistettiin Miikka ”suNny” Kempin liittyvän organisaatioon. Hän korvaa ENCEn pelinsisäisen johtajan Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tänään alkavan StarLadder Major-turnauksen jälkeen.

Kemppi tulee mousesportsista, jossa hän pelasi puolitoista vuotta, merkittävimpänä saavutuksena ESL New York 2018 -turnauksen voitto. Kemppi on ollut pelaamatta kilpailullisella tasolla reilu puoli vuotta, kun hän omasta tahdostaan siirtyi mousesportsin penkille maaliskuussa. Kemppi on pelannut kaksi kertaa aiemminkin ENCEssä, viimeksi vuonna 2016, joten voidaan puhua tietynlaisesta kotiinpaluusta.

Virolainen julkaisi pian ENCEn tiedotteen jälkeen TwitLonger-postauksen, jossa hän kertoo penkityksen tulleen hänelle yllätyksenä. Postauksessa myös selviää, että hän on avoin kansainvälisille tarjouksille, joten jäämme odottamaan mielenkiinnolla, minne Virolainen lopulta päätyy.

Virolaisen johdossa ENCE saavutti HLTV-rankingin toisen sijan parhaimmillaan vain 17 kuukautta sen jälkeen, kun ENCEn nykyinen kokoonpano julkistettiin, joten on mielenkiintoista nähdä, miltä ENCEn tulevaisuus näyttää Kempin kanssa.

ENCEn uuden rosterin debyytti on BLAST PRO Series Moskova, joka pelataan viikko Major-turnauksen jälkeen.

Lähde: ENCE Kuvalähde: ENCE