Uutisoimme aiemmin, että CR4ZYn CS:GO-kokoonpano on myyty vielä silloin nimeltämainitsemattomalle Pohjois-Amerikkalaisorganisaatiolle.

Nyt CR4ZY on virallisesti ilmoittanut, että sen CS:GO-kokoonpano vaihtuu c0ntact Gaminigin alaisuuteen. C0ntact Gaming on Yhdysvalloissa toimiva organisaatio, jolla on joukkueet sekä Call of Duty että Overwatch franchising-liigoissa. Nyt organisaatio tulee ensimmäistä kertaa mukaan CS:GO-maailmaan, maailmanlistan sijalla 20 majailevan CR4ZYn kokoonpanolla. CR4ZY on sijoittunut hyvin esimerkiksi viimeisessä kolmessa DreamHack Open -turnauksessa ollen kahdesti välierissä ja kerran finaalissa.

Uusi joukkue tullaan näkemään ESL One Rio Majorien New Legends-vaiheessa, sillä kolme joukkueen pelaajista olivat mukana CR4ZYn sijoittuessa 9.-11. sijoille StarLadder Majoreilla Berliinissä.

”Ensimmäinen reaktioni oli, että ei ole mahdollista että tämä toistuu taas. Tajusin kuitenkin pelaajien mahdollisuuden ja, että tämä olisi heille paras. En tee koskaan mitään, joka estäisi heidän etenemisen urallaan. Me pääsemme uudestaa majoreihin tarpeeksi pian”, CR4ZYn toimitusjohtaja Antonio Meic kertoo lausunnossaan.

Kroatialainen organisaatio aikoo pysyä CS:GOssa ”pian julkaistavalla kokoonpanolla”. Meicin hiljattain julkaiseva kuva viittaa siihen, että Ivan ”Johnta” Ševtsov saattaa olla mukana uudessa joukkueessa jossakin roolissa.

c0ntact Gaming pelaa jatkossa seuraavalla kokoonpanolla

 

Lithuania Rokas ”EspiranTo” Milasauskas
Serbia Nestor ”LETN1” Tanić
Finland Otto ”ottoNd” Sihvo
Serbia Luka ”emi” Vuković
Bulgaria Georgi ”SHiPZ” Grigorov

Ireland Neil ”NeiL_M” Murphy (valmentaja)

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde:Dreamhack