Fortnite on tunnettu yhteistyöprojekteistaan elokuvien, tv-sarjojen ja eri julkisuuden henkilöiden kanssa. Saarelle voi hypätä taistelemaan voitosta muun muassa Terminaattorina, Predatorina, Walking Dead-sarjan hahmona tai jopa Ariana Grandena.   Nyt Epic Games on viimein vahvistanut pitkään huhutun yhteistyön Fortniten ja huippusuositun animesarja Naruton välillä. Fortnite x Naruto Shippuden -yhteistyö on vahvistettu saapuvaksi 16. marraskuuta.

Odotettavissa on varmasti ainakin skinejä animen suosituimmista hahmoista, sekä niihin sopivia hakkuja, reppuja ja animaatioita. Huhujen  mukaan Naruto saapuu saarelle myös NPC-hahmon muodossa, jota vastaan voi taistella ja ansaita uuden, Naruto-aiheisen myyttisen aseen; räjähtävän kunai-tikarin. Myös Creative-pelimuodon odotustilan on huhuttu vaihtuvat anime-teemaiseksi. Ensi tiistaina selviää, ovatko huhut totta.

Yhteistyö Fortniten kanssa ei ole Naruton ainoa viimeaikainen videopeleihin linkittyvä yhteistyö. Supersuosittu animesarja pisti hynttyyt yhteen myös esports-organisaatio Team Liquidin kanssa jo toiseen otteeseen, kun Liquid julkaisi  TEAM LIQUID x NARUTO AKATSUKI -yhteistyömalliston pari viikkoa sitten. Ensimmäinen, Team Liquid x Naruto Shippuden -mallisto julkaistiin aiemmin tämän vuoden helmikuussa.