Suomalainen e-urheiluorganisaatio NYYRIKKI Esports julkisti eilen laajentavansa kilpailullisen Fortniten puolelle. Organisaatio on jo aiemmin ollut lajissa mukana striimaajiensa puolella.

NYYRIKIN riveihin liittyvät Zakaria “Huikee” Al Masri ja Eemi-Nikolai “embo” Luomi. Al Masri on 19-vuotias Vantaalainen, jonka kiinnostus e-urheiluun lähti alun perin League of Legendsistä. 23-vuotias Luomi asuu Nummelassa, ja pelaa Fortniten lisäksi myös CS:GOta.

”Kilpailullinen Fortnite on kiinnostanut meitä jo pitkän aikaa, ja onnistuimme nyt viimeinkin saamaan mustaa valkoiselle. Halusimme värvätä nämä kaksi, jotka voisivat toimia nuoremmalle kilpapelaamisen yleisölle tavoitteena, johon pyrkiä. Jaksan tuskin odottaa päästä näkemään heidät kisaamassa ja edustamassa NYYRIKIN brändiä jahka heidän uransa etenee”, kirjoitti NYYRIKIN operatiivinen johtaja Joseph Blewitt organisaation tiedotteessa.

Kaksikon tähtäimet ovat jo tulevissa karsinnoissa ja turnauksissa, joista ensimmäinen tulee olemaan tänä viikonloppuna alkava World Cup warmup -turnaus.

Lähde: NYYRIKKI Kuvalähde: NYYRIKKI