NYYRIKKI Esports tiedotti joukkueen entisen pelajaan Jussi ”twidi” Tiipiön palaavan takaisin vanhaan seuraansa. Tiipiö nähdään tulevaisuudessa NYYRIKKI Esportsin Overwatch -joukkueen valmentajana. Tiipiö eläköityi pelaajauraltaan viime marraskuusta NYYRIKKI Esportsin riveistä.

Tiipiö kommentoi paluutaan NYYRIKKI-organisaation seuraavasti: ”Aikaisemmin pelatessani huomasin usein johtavani joukkuetta peleissä, ja lopettamisen jälkeen mietin pitkään mikä seuraava askeleeni tulisi olemaan. Valmentajana toimiminen tuntui luonnolliselta valinnalta, ja olen tyytyväinen päästessäni tarjoamaan kokemustani ja taitojani hyvään käyttöön.”

NYYRIKKI Esportsin manageri Sami Ferm toivotti Tiipiön ilomielin takaisin, ja kommentoi, että ”aikaisemmin twidillä oli jo epävirallinen pelaaja-valmentajan rooli, ja jo silloin oli selvää että hänellä on tarvittavat taidot ryhtyä valmentajaksi.

Tiipiö on toiminut valmentajan roolissa jo tovin aikaa, ja yhteistyö on toiminut nähtävästi niin hyvin, että asiasta tehtiin virallinen julkistus. Ensimmäisiä haasteita Tiipiölle ja NYYRIKIN Overwatch -joukkueelle ovat kesän lopulla alkava Overwatch Open Division ja Assemblyn eSM-karsinnat.

Lähde: NYYRIKKI.com Kansikuva: NYYRIKKI.com