Apex Legends on julkaistu reilu kaksi vuotta sitten, ja lähes koko pelin olemassa olon ajan peliin on odotettu ominaisuutta, joka on yleinen muissa peleissä: mahdollisuutta pelata kustomoituja otteluita. Tällä hetkellä yksityisiä, kustomoituja otteluita voivat tehdä vain turnausjärjestäjät, joilla on tähän pelin julkaisijan Respawn Entertainmentin lupa.

Nyt asiaan on tulossa muutos, ja päivityksen myötä jokainen pelaaja voi järjestää yksityisiä otteluita riippumatta siitä, millä alustalla hän peliä pelaa. Apexin pelijohtaja Chad Grenier vahvisti asian BrownGirlGamerCoden podcastissa.  Sitä, milloin ominaisuus on tulossa, ei paljastettu, mutta työtä taustalla tehdään jatkuvasti, jotta ominaisuus saadaan käyttöön mahdollisimman pian.

Erityisesti Apexin kilpapelipuolelle tämä on iloinen uutinen, sillä sen jälkeen, kun yksityiset pelit saadaan mahdollisiksi kaikille, voi kuka tahansa luoda oman aulan esimerkiksi harjoitusotteluita varten, eikä siihen tarvita tapahtumaa tai koodia Respawnilta.