OG:n voitto oli melko itsestäänselvä kun finaalissa vastaan asettui Na`Vi, sillä OG on Frankfurt finaalit mukaan lukien voittanut neljä viimeisintä joukkueiden välistä ottelusarjaa lukemin 10-0. Finaali myöskin vastasi odotuksia OG:n dominoidessa niin kovaa että kolmannessa pelissä edes Amer ’Miracle-’ Barkawin laittaminen support Lionille ei hidastanut heidän voittokulkuaan.

Todellinen finaali olikin enempi OG:n ja Liquidin välinen uusinta Manila Majorin finaalista. Liquid oli joutunut tyytymään toiseen sijaan lohkossaan Adrian ’FATA-’ Trinksin ollessa poissa turnauksen ekan päivän ajan. Häntä korvasi entinen MVP pelaaja ja nykyinen Liquidin valmentaja Lee ’Heen’ Seung Gon pelaten supporttia kun JerAx palasi vuosia taakseppäin ottaen midin haltuun. Joukkue oli juuri tarpeeksi heikentynyt jotta Vega Squadron pääsi yllättämään ja ottamaan lohkovoiton, kun taas Liquid joutui ansaitsemaan jatkopaikkansa nujertamalla Alliancen ja Fnaticin, molemmat 2-0 lukemin.

OG:ta vastaan Liquid dominoi ekaa peliä Huskar, Alchemist ja Dazzle kombolla, nujertaen Johan ’n0tail’ Sundsteinin hänen ensimmäisessä Meepo pelissä pitkään aikaan. Toiseen peliin Liquid toi Matun Lifestealerin ja Kuro ’KuroKy’ Salehi Takhasomin Rikin, joka toimi kohtalaisesti muttei loppupeelissä riittänyt pidättelemään OG:n puskuvoimaa. Kolmannessa pelissä Liquid taas yritti Riki ja Lifestealer komboa, tällä kertaa laittaen Lifestealerin offlaneri Ivan ’MinD_ContRoL’ Borislavovin pelattavaksi. Tulos oli kuitenkin heikompi kuin toisessa pelissä, sillä OG hallitsi pelin kulkua kauttaaltaan Miraclen Tinyn tehdessä yksin yhtä paljon vahinkoa torneille kuin koko Liquidin joukkue yhteensä.

ESL One Frankfurtin neljä parasta

  1. OG – Miracle-, n0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly – 156 873 $
  2. Na`Vi – Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle – 62 749 $
  3. Team Liquid – MATUMBAMAN, FATA-, MinD-ContRoL, JerAx, KuroKy – 28 237 $
  4. Vega Squadrion – fn, No[o]ne, Mag~, Solo, CemaTheSlayeR – 28 237 $