OG

Eurooppalainen kahden Major-turnauksen voittanut joukkue on jäänyt vain kahden pelaajan varaan. Mahdollinen pelaajien vaihdos nähtiin mahdollisena vaihtoehtona, vaikka suuri fanikunta toisin toivoi.

Joukkueen jättänyt support-roolia pelaava Andreas ”Crit-” Franck Nielsen, kiitti joukkuetta mahdollisuudesta pelata korkeimmalla tasolla. Tanskalainen pelaaja jättää joukkueen odottaen tulevaisuudelta paljon. Nielsenin huhuttiin jättävän joukkue jo Shanghai Majorin jälkeen kehnon top 8 -sijoituksen jälkeen, mutta päätti kuitenkin pysyä joukkueen riveissä The International -turnaukseen asti.

Omasta tahdostaan joukkueen jätti myös mid-pelaaja Amer ”Miracle-” Barqawi. Yli yhdeksännellä tuhannella MMR-pisteellä mainetta kerännyt jordanialainen kertoo jäävänsä kaipaamaan joukkuetta, joka sai hänet nauramaan ja tutustumaan Dotaan kovemmalla kilpailutasolla.

Joukkueen päätöksellä tiimin jätti offlane-pelaaja David ”MoonMeander” Tan. Varsinkin Frankfurt Majorissa loistanut pelaaja toivoo joukkueelle onnea tulevaisuuteen. Hän kiittää joukkuetta kaikesta, toivoen heille menestystä. Omassa Twitch-lähetyksessään Tan kertoo, että tulee todennäköisesti siirtymään takaisin Amerikkaan.

OG:n pelaajat Johan ”n0tail” Sundstein ja Tal ”Fly” Aizik ovat nyt joukkueen ainoat pelaajat. The International 6 -tapahtuman haastattelut tukevat myös väitettä, että kaksikko tulee jatkamaan yhdessä samassa joukkueessa. Fnaticista tutuksi tullut kaksikko on pelannut lähes koko uransa yhdessä ja ovat todella läheisiä ystäviä, joka tulee vaikuttamaan joukkueen kokoonpanoon tulevaisuudessakin.

Joukkueen tarkemman Facebook-päivityksen aiheesta voit lukea täältä.

Fnatic

Malesialainen The International 6 yllättäjä Fnatic on ilmoittanut jättävänsä hyvästit support-pelaaja Djardel Jicko B. ”DJ” Mampustille, mid-tähdelle Zheng ”MidOne” Yeik Nalle ja toiselle support-pelaaja Adam Erwann Shah ”343” bin Akhtar Husseinille.

OG:n tavoin Fnatic tulee joukkueena menettävään niin support, kuin mid-tähdenkin. Pelaajista ei ole vielä varmaa tietoa, mutta jokaisen uskotaan jatkavan Dotaa ammattitasolla. Joukkueen neljäs sija The International 6 -turnauksessa myös takaa, että pelaajia kohti osoitetaan kiinnostusta muilta joukkueilta.

Tällä hetkellä Fnaticin joukkueeseen kuuluvat virallisesti ainoastaan carry-pelaaja Chai ”Mushi” Yee Fung ja offlane-pelaaja Chong Xin ”Ohaiyo” Khoo. Kaksikko on pelannut yhdessä lähes aina Orange-joukkueen ajoista alkaen, vuodesta 2013. Tarkennusta joukkueen tulevaisuuteen odotetaan lähipäivinä.

Joukkueen virallisen lehdistötiedotteen voi lukea täältä.