Valorantin kiinnostavuus organisaatioiden keskuudessa vain kasvaa: alkuvuodesta huhuttiin, että OG olisi julkaisemassa tiimiään peliin, ja nyt helmikuussa huhut vahvistettiin, kun OG julkaisi joukkueensa, josta löytyy esimerkiksi entisiä Overwatch-ammattilaisia.

Pelaajista Dylan ”aKm” Bignet, Benjamin ”uNKOE” Chevasson ja Kevin ”TviQ” Lindström ovat tuttuja nimiä Overwatchista, samoin kuin joukkueen valmentaja Julien ”daemoN” Ducros. Myös Théo ”OniBy” Tarlier on kilpaillut pelissä, mutta ei yhtä korkealla tasolla kuin joukkuetoverinsa. Dragan ”elllement” Milanović on sen sijaan entinen CS:GO-pelaaja.

Tiimi pelasi aiemmin nimellä Monkey Business, ja se debytoi viime kuussa Red Bull Home Ground -turnauksessa, jossa laittoi kovasti kampoihin esimerkiksi silloin nimellä SUMN FC-joukkueen, jonka Fnatic rekrytoi itselleen.

Ensimmäistä kertaa joukkue nähdään pelaamassa OG:n väreissä 21. helmikuuta, kun he yhdessä seitsemän muun tiimin kanssa kamppailevat paikasta Valorant Champions Tourin päätapahtumassa.

Lähde: OG