Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen joukkueineen nousivat tänään vaikeista asemista jatkoon The International -suurturnauksessa. Kaksikon edustama OG kohtasi yhdysvaltalaisjoukkue Evil Geniusesin turnauksen voittajien lohkon toisessa semifinaalissa. Evil Geniuses on OG:n tapaan entinen The International -voittaja, vuodelta 2015.

Suomalaiset joutuivat joukkueineen heti ottelun alussa vaikeaan asemaan, kun Evil Geniuses nappasi paras kolmesta -ottelun ensimmäisen erävoiton. OG oli kuitenkin valmis laittamaan vastaan ja väänsi itselleen päälle 40 minuutissa toisen erän voiton.

Joukkueet lähtivät siis ratkaisevaan erään tasaväkisistä asemista. Suomalaisfanien onneksi OG ei lipsunut onnistumisensa jälkimainingeissa, vaan peittosi Evil Geniusesin alle puolessa tunnissa.

OG:n seuraava ottelu on lauantaina, jolloin se kohtaa voittajien lohkon finaalissa kiinalaisjoukkue PSG.LGD:n. Ottelu alkaa klo 08:40 Suomen aikaa ja sitä voi katsoa suorana turnauksen Twitch-kanavilta sekä suomeksi selostettuna Yle Areenasta ja Yle E-urheilun Twitch-kanavalta.

Yhteenoton voittaja etenee turnauksen finaaliin, jossa sitä odottaa häviäjien lohkon voittajajoukkue. Turnauksen tarkan otteluaikataulun löydät sen verkkosivuilta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Jussi Jääskeläinen