OG:n heikko menestys alkuvuonna on herättänyt keskustelua siitä, tulisiko joukkueessa tapahtua muutoksia. Eilen VaKarm-julkaisu paljasti, että penkille olisi siirtymässä Nathan ”⁠NBK-⁠” Schmitt, ja myöhemmin illalla OG paljasti tiedon olevan totta.

Joukkueessa oli käyty pitkään keskustelua siitä, mitä joukkueessa tulisi tapahtua, ja päättivät, että uusi tuulahdus raikasta ilmaa voisi olla tähän ratkaisevassa asemassa, jotta he pystyvät saavuttamaan ensimmäisen palkintonsa yhdessä.

Omassa lausunnossaan Schmitt kertoo, että vaikka he saavuttivat kohtuullista menestystä, eivät he loppujen lopuksi olleet yhtä mieltä siinä, kuinka korkealla tasolla oikein pärjätään.

Schmitt kertoo myös, että eri taustoista tulevien pelaajien kanssa pelaaminen on tehnyt hänestä paitsi paremman pelaajan, myös paremman ihmisen. Hän uskoo, että hänellä on edelleen mahdollisuudet kilpailla Tier 1 -CS:GO:ssa, ja hän aikoo jatkaa työskentelyään urheilupsykologin ja performance coachin kanssa voidakseen olla paras mahdollinen tiimikaveri.

Schmitt ehti pelaamaan OG:n riveissä yli vuoden ajan, ja OG:n tiedotteen mukaan hän on jälleen todistanut olevansa väsymätön kovan työn tekijä. OG myöntää, että legendaarisen pelaajan korvaaminen ei tule olemaan helppoa, ja uutta pelaajaa etsitään hetken aikaa.

Lähde: OG