Juuri IEM Katowicen voittoa juhlineen Natus Vinceren tähtipelaaja Oleksandr ”s1mple” Kostyliev kertoo miksi nykyinen NA`VI -kokoonpano on paras tähän mennessä.

S1mpleä pidetään yhtenä parhaista CS:GO pelaajista ikinä yksilöllisellä tasolla, mutta joukkuemenestys ei ole seurannut tähän mennessä aivan samaan malliin. Vaikeahko 2019 vuosi johtikin NA`VIssa kokoonpanomuutoksiin, joista viimeisimpänä Ladislav ”GuardiaN” Kovács sai tehdä tilaa Ilya ”Perfecto” Zalutskiylle.

Uusittu kokoonpano on näyttänyt erittäin lupaavalta voittaen BLAST Spring Series -lohkonsa ja viimeisimpänä IEM Katowicen turnauksen.

S1mple pitääkin tämän hetkistä kokoonpanoa koko NA´VIn historian parhaana.

”Kaikki pelaajat ovat yksilöllisellä tasolla pelanneet parhaalla tasolla ikinä verrattuna aikaisempiin NA´VI -kokoonpanoihin. Kun kaikki ovat pelipäällä, voimme voittaa jokaikisen clutch-tilanteen.” – tähti kehuu.

Tämän jälkeen ukrainalainen kertoi, mikä tekee heistä joukkueena niin hyvän?

”Kaikki kehittyvät paremmiksi ja ymmärrämme toisiamme hyvin. Kaikki tietävät vahvuutensa Counter Strikessä ja mitä tarvitsemme saavuttaaksemme aina 100% omasta tasostamme.”

Tulokset myös puhuvat puolestaan, sillä NA`VI vei vakuuttavasti kovatasoisen IEM Katowicen turnauksen, häviten vain yhden ottelun. Turnauksen MVP-palkinnon voitti muuan Oleksandr s1mple Kostyliev.

 

 

lähde: dexerto

kuva:dreamhack