Osana Turun nuorisotoimea toimiva Turku Game Academy (TGA) tarjoaa tulevaisuudessa entistäkin laajempaa tukea paikallisille peliharrastajille. Organisaatio on pyörittänyt aiemmin mm. joukkuetoimintaa, mutta nyt pelaamista pääsee kokeilemaan entistäkin vaivattomammin.

TGA:n uudet pelimaanantait on tarkoitettu Turun seudulla asuville, 12-29 vuotiaille nuorille. Illat sisältävät vapaata pelaamista kahden tunnin vuoroissa 16:00-22:00 välillä. Organisaation tiedotteessa iltaa suositellaan oivaksi mahdollisuudeksi uusien pelikavereiden löytämiseen tai ammattitasoisen laitteiston testaamiseen. Iltaan ilmoittaudutaan etukäteen viikoittain.

Teematorstaissa keskitytään tiettyyn peliin ja siinä kehittymiseen. Jokaiselle pelille pyhitetään kaksi viikkoa; ensimmäinen kerta käytetään tutustumiseen ja perusteisiin, toinen kevyeen kisaamiseen. Toiminta sopii kaikille taitotasoille; alkajat pääsevät tutustumaan pelin alkeisiin ja harjoittuneet jakamaan tietotaitoaan ja löytämään uutta peliseuraa. Ensimmäiseksi torstai-peliksi on valikoitunut Overwatch. Myös torstai-iltaan ilmoittaudutaan etukäteen

Illat järjestetään TGA:n pelitila Nexuksessa, Jyrkkälän nuorisotilassa, osoitteessa Nuorisotalonkuja 2. Lisätietoa illoista ja ilmoittautumisohjeet löydät TGA:n Facebook-sivulta.

Näiden lisäksi Turku Game Academy hakee myös vapaaehtoisia mukaan toiminnan järjestämiseen ja toteuttamiseen. Hakuohjeet TGAcrew-vapaaehtoiseksi löydät täältä.

Lähde: TGA Kuvalähde: TGA