HAVU pelaa tällä viikolla FunSpark ULTI 2021 Euroopan finaaliturnauksessa. Ensimmäinen peli on tänään Complexitya vastaan klo 18.30.

HAVU näytti todella vahvoja otteita  kaksi viikkoa sitten FunSparkin alueellisessa turnauksessa, jossa se ei hävinnyt ainuttakaan kuudesta pelaamastaan ottelustaan. Finaalissa kaatui vieläpä Dignitas, joukkue joka eväsi HAVUlta pääsyn Blast Premiere Spring Showdowniin.

Tällä viikolla HAVU pääsee osoittamaan kyvykkyyttään vielä astetta kovemmassa porukassa. Turnauksessa on Complexityn lisäksi kovia nimiä, kuten Virtus.Pro, BIG ja Evil Geniuses.

Alkuvuoden HAVU on piessyt matalamman profiilin joukkueita mennen tullen ja tällä hetkelle joukkueella on kolmen kuukauden ajalta hämmästyttävä voittoprosentti. HAVU voittaa statistiikkojen valossa neljä viidestä ottelustaan.

Näin lukujen valossa, jos HAVU lunastaisi tuon statistiikan ja ottaisi neljä perättäistä voittoa näissä haastavissa otteluissa, kuittaisi se itselleen 150 000 dollaria palkintorahoja ja paikan suureen joulukuussa pelattavaan lopputurnaukseen.