Amerikkalainen e-urheiluorganisaatio 100 Thieves on kertonut laajentavansa myös CS:GOn puolelle. He ovat joukkueen rakennusvaiheessa ja ilmaisivat kiinnostuksensa viime päivinä kahteen nimekkääseen pelaajaan, Nathan ”NBK-” Schmittiin ja Aleksi ”Aleksib” Virolaiseen.

Lähteiden mukaan ”Aleksib” ja ”NBK-” ovat aikaisemmin keskustelleet haluavansa yhdistää voimansa jossain joukkueessa ja tässä voisi olla loistava sauma siihen.

Molemmat pelaajat penkitettiin Berliinin StarLadder Majorien peliesitysten jälkeen. Turnauksen jälkeen ENCE korvasi ”Aleksib”:n Miikka ”suNny” Kempillä. ”NBK”:n penkityspäätös tuli isona yllätyksenä vain päivä Vitalityn puolivälierätappion jälkeen.

 

”NBK”n saavutuksia Vitalityssä olivat ECS 7. kauden voitto, CS_summitin voitto ja Kölnin ESL One turnauksen kakkossija vuonna 2019.

Hän on ollut iso hahmo Vitalityn alkuperäisen kokoonpanon taipaleella.

NBK fires shots at G2 Esports after Team Vitality’s cs_summit 4 victory - Tournament final placements

(Kuvalähde: Dexerto)

 

”Aleksib” tunnetaan parhaiten ajastaan ENCEn in-game leaderina, jossa menestystä tuli mukavasti.

Hänen johdossaan ENCE voitti StarSeriesin 6. kauden, DreamHack Open Winterin vuonna 2018 ja Madridin Blast Pro Series -turnauksen vuonna 2019. He tulivat myös toiseksi useissa arvostetuissa turnauksissa, kuten IEM Katowice Majoreissa ja DreamHack Masterseissa Dallasissa 2019.

Thorin's Take: Aleksib the Redeemer

(Kuvalähde: Dexerto)

 

100 Thieves on aiemmin nähty CS-kentillä vuonna 2018, mutta erinäisistä vaikeuksista johtuen he eivät ikinä pelanneet virallisessa ottelussa.

Heidän toimitusjohtajansa Matthew ”Nadeshot” Haag kertoi Twitterissä viime Heinäkuussa, että 100 Thievesillä olisi aitoa kiinnostusta tehdä paluu CS-kentille.

 

Lähde: DEXERTO

Kuvalähde: DEXERTO