Valorantin 3. jakson ensimmäinen näytös lähenee loppuaan, ja sen mukana tulevat tietysti huhut ja ennusteet tulevasta. Seuraavassa näytöksessä, ”actissa”, peliin odotetaan saapuvaksi ainakin uutta agenttia, joka onkin jo löydetty pelitiedostoista koodinimellä ”Sprinter”. Myös uusia skinejä odotetaan kuin kuuta nousevaa.

Toinen huhujen aihe on ollut uusi kartta; Riot on vihjaillut uuden kartan saapumisesta jo kesäkuussa One Year Anthem-videolla, sekä Battlepass -palkintona saatavalla player cardilla nimeltä ”Testing Grounds”. Kuvissa näkyy kallioinen kartta, joka on puoliksi autiomaata ja puoliksi vehreää metsää. Kartta liikkuu pelaajien keskuudessa tällä hetkellä nimellä ”Canyon”, mutta mitään virallista informaatiota siitä ei ole vielä julkaistu.

Innokkaimmat fanit odottavat uutta karttaa saapuvaksi jo seuraavassa näytöksessä, mutta todennäköisempää on, että uusi kartta julkaistaan vasta lokakuussa  Episode 3 Act 3:n alkaessa. Lokakuinen julkaisupäivä sopisi myös Riotin aiempaan aikatauluun, jossa uusia karttoja on lisätty kuuden kuukauden välein, aina jakson kolmannessa näytöksessä. Sekä Ice Box että Breeze julkaistiin tällä aikataululla.

Lisää vihjeitä ja infoa 8.9 alkavasta Valorant Episode 3: Act 2:sta on odotettavissa todennäköisesti lähiviikkoina.