Twitch tähti Turner ”Tfue” Tenney on pitänyt taukoa Fortnitestä jättäen osan hänen faneista miettimään, että onko tähti lopettanut pelin pelaamisen kokonaan. Asia ei kuitenkaan todennäköisesti ole näin.

Fortniten suosion räjähdysmäisen kasvun myötä pelin julkaisun jälkeen vuonna 2017, moni pelin striimaajista ja sisällöntuottajista saivat paljon suosiota ja näkyvyyttä. Tfue on niittänyt mainetta striimaamalla ja Fortnite pro-pelaajana.

Kuitenkin viimeaikoina Tfue on ollut äänessä negatiiviseen sävyyn Fortniteä kohtaan ja antanut lukuisia lausuntoja peliin liittyvistä ongelmista. Hän onkin aloittanut striimaamaan Call of Duty: Warzonea Fortniten sijaan.

Tämä on aiheuttanut spekuloinnin, että onko tähti lopettanut kokonaan Fortniten pelaamisen. Pitkästä tauostaan huolimatta Tfue vahvistaa Twitterissään, että asia ei ainakaan vielä ole näin.

”Ei, en ole vielä lopettanut Fortniteä, mutta pidän siitä taukoa, sillä peli tuntuu hyvin epäreilulta tällä hetkellä” Tfue twiittasi 20. toukokuuta, ennen kuin haukkui uusimman päivityksen Aim-assistia.

Hän vielä antoi faneille lisää spekuloitavaa pari päivää näiden jälkeen twiitatessaan ”Fortnite on peli lapsille, jotka pelaavat ohjaimella”

Tfue onkin Fortnite-taukonsa aikana pelannut pelkästään Call of Dutya. Hän oli mukana katsomassa Fortnite Championship Series Invitationalin grand finaalia, muttei itse osallistunut. Häntä ei myöskään nähty viimeisimmissä Ninja Battleissa, mutta syy tähän on todennäköisesti tulehtuneet välit tähtien välillä. Hänen turhautumisensa Fortnitea kohtaan näkyy myös hänen viimeisemmän Youtubevideon otsikossa, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan ”Fortnite is a**”, eli karkeasti suomennettuna ”Fortnite on surkea”.

Se jää nähtäväksi, tekeekö Tfue paluun Fortniten pariin enää koskaan. Fortniten uusin päivitys Chapter 2 Season 3 on aivan kulman takana, ja on hyvin todennäköistä, että myös Tfue haluaa päästä kokeilemaan, mitä uutta pelillä on tarjottavanaan.

 

lähde: dexerto

kuva: svg