Educational Masters -liigakonsepti julkaistiin vuonna 2020, ja sen tarkoituksena on ollut tarjota opiskelijoille yhteisöllistä toimintaa arjen ympärille pelaamisen kautta. Alkuun liigaa pelattiin Rushmoden alustalla, mutta nyt, neljännen kauden alkaessa, toiminta siirtyy Esportaliin.

– Esportalista on kasvanut muutamassa vuodessa tuttu ja merkittävä toimija kotimaisella CS:GO:n harrastamisen ja huippu-urheilun pelikentällä. Uskon, että yhteistyö palvelee loistavasti molempien osapuolien tavoitteita, kommentoi Esportalin sivustolla Educational Mastersin johtaja Otto Takala.

Myös Esportalin päässä ollaan yhteistyöstä innoissaan: Esportalin suomivastaava Felix Kaukiaisen mukaan Educational Masters edustaa oikeita arvoja.

– Esportal tarjoaa liigan osallistujille ympäristön, jossa he voivat kehittyä pelaajina ja nauttia laadukkaasta sekä häiriövapaasta pelaamisesta myös liigaotteluiden ulkopuolella, Kaukiainen kommentoi.

Liigakaudet alkavat nyt maaliskuussa. Toisen asteen oppilaitokset kilpailevat 3100 euron palkintopotista, kun taas korkeakouluille on jaossa 2000 euroa.

Lisätietoa Educational Mastersin ja Esportalin yhteistyöstä löydät Esportalin sivuilta.