Berliinin Europe Minor Championship -CS:GO-turnaus huipentuu huomenna. Tällöin selviää, mitkä kaksi joukkuetta palkitaan paikoilla ensi kuun StarLadder Berlin Majorissa. Turnauspaikkojen lisäksi jaossa on myös merkittävät rahapalkinnot; voittaja palkitaan 30 000 dollarilla, toinen sija 15 000 dollarilla ja kolmas sija 5 000 dollarilla.

Mukana taistossa on myös suomalaisen Otto ”OttoNd” Sihvon kotijoukkue CR4ZY. Turnauksen lohkovaihe sujui CR4ZYltä ilman ongelmia ja se nousi oman lohkonsa kärkeen voittotuloksella 2-0, varmistaen näin paikkansa turnauksen playoffeissa.

Muut jatkoon edenneet joukkueet ovat mousesports, Fnatic ja North.

Heti playoffien avausottelu tuotti CR4ZYlle kuitenkin vaikeuksia. Tanskalainen North peittosi nämä ilman sen kummempia vaikeuksia pistein 16-12 ja 16-9, pudottaen joukkueen häviäjien lohkoon. Siellä CR4ZYn pitää peitota kaksi muuta joukkuetta, mikäli he mielivät lunastamaan itselleen Major-paikan.

CR4Zyn ensimmäinn vastustaja on ruotsalainen Fnatic, jota vastaan se pelaa tänään klo 17:00. Lohkon toinen ottelu, jonka vastustaja selviää mousesportsin ja Northin välisestä ottelusta, pelataan huomenna klo 19:00. Ottelut ovat katsottavana suorana Starladderin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: Starladder