Suomalainen AWP-pelaaja Otto ”ottoNd” Sihvo lähtee joululomille kokemusta rikkaampana pelattuaan IEM Global Challenge 2020:n alkuerissä maailman kahta parasta joukkuetta vastaan.

Sihvo kutsuttiin Complexityn riveihin, kun joukkueen bulgarialainen AWP-pelaaja Valentin ”⁠poizon⁠” Vasilev joutui jäämään pois turnauksesta terveyssyistä.

Complexity kohtasi alkuerissä tanskalaisen Astraliksen häviten ottelun 0-2. Häviäjien lohkossa vastaan tuli maailman ykkössijaa pitävä Vitality ja peli päättyi niin ikään Complexityn tappioon 0-2

Turnauksen voittaja tullaan ratkaisemaan Astraliksen, BIGin, Team Liquidin ja Natus Vinceren välillä. Finaaliottelu nähdään sunnuntaina 16.30.

Sihvo on pelannut vuoden 2020 c0ntact joukkueen kokoonpanossa, mutta muutoksia voi olla luvassa, sillä organisaatio on ilmoittanut ottavansa vastaan tarjouksia pelaajistaan.

c0ntactin menestys ei ole ollut hääviä kuluneen vuoden aikana. Tällä hetkellä he ovat maailmanlistalla sijalla 49 ja loppuvuoden pelit ovat pitkälti päätyneet tappioihin. He karsiutuivat ensimmäisten joukossa sekä Flashpoint 2 että DreamHack Masters Winter 2020 Europe -turnauksista.

Lähde: htlv.org

Muokattu 18.12.2020 23.10: Finaaleissa kohtaavat Astralis, BIG, Team Liquid ja Natus Vincere. Aiemmin uutisoitu Astralis, Vitality, Team Liquid ja FURIA.