Illan decider -ottelussa kohtasivat suomalainen SJ Gaming sekä CR4ZY. CR4ZYn riveistä löytyy niin ikään suomalaisväriä, sillä heidän viisikossaan pelaa suomalainen Otto ”ottoNd” Sihvo. Illan kamppailussa onkin erittäin suuret panokset, sillä voittaja etenee semifinaaleihin saaden tanskalaisen Tricked:in vastustajaksi. Häviävän joukkueen pelit päättyvät tähän.

Näytti pitkään, että CR4ZY menee ensimmäisessä kartassa heti menojaan, sillä se onnistui voittamaan oman terroristipuoliskonsa varsin tylyin lukemin 13-2. Tuntui, että suomalaiset olivat ensimmäisellä puoliskolla erittäin syvässä talviunessa, sillä CR4ZY sai tehdä serverillä käytännössä ihan mitä se halusi. Erikoinen pieni fakta CR4ZYn ensimmäisestä puoliskosta oli se, että suomalainen Otto ”ottoNd” Sihvo kuoli ensimmäisen kerran vasta kierroksella 10.

Toiselle puoliskolle mentäessä SJ:n comeback antoi odottaa itseään, sillä CR4ZYn pelaajat jatkoivat omalla puolustusvuorollaan siitä, minkä se terroristina aloitti. Lopulta CR4ZY voitti ensimmäisen oman karttavalintansa varsin tylysti 16-2. Ensimmäisessä kartassa CR4ZYn yksi takuumiehistä oli Luka ”emi” Vuković, joka otti pelaavasta viisikosta toiseksi eniten tappoja oli muutenkin erittäin näkyvä pelaaja serverillä.

SJ:n omaan karttavalinta Nukeen mentäessä suomalaiset joutuivat taistelemaan selkä seinää vasten. Nukesta suomalaisten olisi taisteltava karttavoitto, jotta se onnistuisi viemään ottelun kolmanteen karttaan. Muuten suomalaisten pelit päättyisivät tähän ja seuraisivat finaalipäivää katsomosta.

Kun Nuke alkoi, CR4ZY jatkoi siitä mihin se Dust2:ssa jäi. Se siirtyi varsin nopeasti 6-0-johtoon ja näytti siltä, että CR4ZY oli koko ajan suomalaisia askeleen edellä – estäessään jokaisen suomalaisjoukkueen yrityksen. Ensimmäisessä kartassa vahvasti pelannut Luka ”emi” Vuković jatkoi siitä mihin jäi, sillä ensimmäiseen 9. kierrokseen hän oli ottanut 13 tappoa. Lopulta CR4ZY hallitsi toisen kartan ensimmäistä puoliskoa niin ikään 13-2.

Valitettavasti suomalaisjoukkue ei saanut toivottua taisteluilmettä Nuken omalle CT-puoliskolle, vaan Cr4ZY osoittautui tällä kertaa liian kovaksi vastukseksi. Otto ”ottoNd” Sihvon edustama Cr4ZY etenee ansaitusti semifinaaleihin voittamalla toisen kartan tylysti 16-2 ja koko ottelun puhtaasti 2-0. Mukana semifinaaleissa on myöskin GODSENT ja Jesse ”zehN” Linjala, on siis mahdollista että finaalissa nähdään suomalaisten kohtaaminen.

Kuvalähde: @gocr4zy