Verkkopelitapahtuma Vectorama palaa taas Ouluun viikonlopun ajaksi. Oulun jäähallissa tänään alkanut tapahtuma kestää sunnuntaihin asti ja sisältää monelaista tehtävää ja katseltavaa pelikansalle.

Lajivalikoima on varsin laaja; Vectoramassa kisaillaan niin CS:GOn, Overwatchin, Rocket Leaguen, Leaguen Legendsin kuin PUBGinkin mestaruudesta, vain osan mainitakseni. Palkintopotit ovat suuruudeltaan satojen eurojen luokkaa, vaikka suurempiakin kannustimia löytyy. Esimerkiksi CS:GOn pro-turnauksessa pelkästään pääpalkinto on 6000 euroa. Tarkat tiedot tapahtuman aikataulusta ja turnausten lähetyksistä löydät Vectoraman verkkosivuilta.

Yksi viikonlopun kohokohdista on kuitenkin Dota 2:n eSM-finaalit. Suomenmestaruutta tavoittelemassa ovat neljä kisojen parasta joukkuetta: Womberers, Casual Gamers, pelaajat.com ja Työntekijät Esports. Finaalit pelataan Double Elimination -periaatteella. Joukkueiden ensimmäiset ottelut pelataan huomenna, jonka jälkeen he pelaavat lauantaina voittajien ja häviäjien ottelut sekä itse mestaruusottelun.

eSM-turnauksen ottelut lähetetään suorana Elisa Viihteestä ja Vectoraman Twitch-kanavalta. Turnauksen palkintopotti on 6000 euroa. Tarkat tiedot turnauksesta löydät täältä.

Lähde: Vectorama Kuvalähde: Vectorama