GC Busan C9 KongDoota vastaan pelaamassaan ottelussaan. OGN

Overwatch Apexin neljännen kauden semifinaalit ovat päättyneet. Eilen pelatun toisen semifinaaliottelun jälkeen on viimein tiedossa, mitkä joukkueet jatkavat finaaliin ja mitkä pronssiotteluun.

 

Semifinaaliottelut

Ensimmäisessä semifinaaliottelussa toisensa kohtasivat Cloud9 KongDoo ja Nc Foxes. Cloud9 KongDoo on kokenut Apex-joukkue, joka oli noussut molemmissa lohkovaiheissa oman lohkonsa ykkösjoukkueeksi. Sen tuomioksi muodostui kuitenkin GC Busan, joka pudotti jo aiemmin turnauksen ennakkosuosikki Lunatic-Hain ulos turnauksesta.

Ensimmäistä kertaa Apexissa pelaava GC Busan teki selväksi, ettei voitto Lunatic-Haista ollut pelkkää tuuria. Se voitti ottelun selvin 4-0 lukemin,  ja nappasi jopa vaikuttavat 2-0 ja 3-1 kenttävoitot Oasikselta ja Route 66:lta.

Toisessa semifinaaliottelussa yhteen ottivat RunAway ja Nc Foxes. Tämäkin ottelu päättyi 4-0 lukemiin, mutta tällä kertaa kokeneempi joukkue veti pidemmän korren. Vaikka joukkueet olivatkin sijoittuneet lohkovaiheissa tasaisesti, oli RunAway ylivoimainen ja kaappasi itselleen selvän otteluvoiton.

 

Tulevat ottelut

Finaaliottelussa nähdään siis GC Busan ja RunAway. Vaikka GC Busan onkin noussut kisojen yllättäjäksi, ei tämän voitto RunAwaysta ole lainkaan varma. GC Busan nimittäin hävisi aiemmin RunAwayta vastaan pelaamansa ottelun tiukoin 3-2 lukemin. Finaaliottelu voikin päättyä kummin päin tahansa, joten jännitysnäytelmä on varmasti taattu.

Pronssiottelussa toisensa kohtaavat Cloud9 KongDoo ja NcFoxes, joista Cloud9 KongDoo voitti kaksikon aiemman ottelun selvin luvuin 3-0. NcFoxesin pitää siis olla huolella valmistautunut, mikäli he haluavat poistua ottelusta pronssimitali kaulallaan.

Finaalin ja semifinaalin otteluaikataulu on seuraavanlainen:

 

PRONSSIOTTELU
Joukkueet Otteluaika
C9 KongDoo VS   Nc Foxes 17.10 klo 13:00
FINAALI
Joukkueet     Otteluaika
GC Busan VS   RunAway 21.10 klo 12:00

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: OGN