Eteläkorealainen Overwatch Apex –turnaus lähenee loppuaan. Sen lohkovaihe päättyy tämän kuun lopussa, jonka jälkeen jäljellä ovat enää turnauksen semifinaalit ja finaali.

Tässä vaiheessa A-lohkon AF.Blue ja B-lohkon Team KongDoo Panthera ovat jo varmistaneet itselleen paikan semifinaalissa. Näiden lisäksi kummastakin lohkosta etenee semifinaaleihin vielä yksi joukkue.

B-lohkon toisena voittajaehdokkaana voidaan pitää Apexin toisen kauden voittajaa Lunatic-Haita. Vaikka lohkon kärkeä pitävä Team KongDoo Panthera pudottikin Lunatic-Hain tämän ainoassa ottelussa pistetaulukon kolmanneksi, tällä on vielä hyvin mahdollisuuksia nousta tuhkasta, ja se kohtaakin seuraavan vastustajansa Conbox Spiritin jo huomenna.

A-lohkossa suomalaisvahvisteinen Team EnVyUs on myös pudonnut kärkikaksikosta kolmanneksi. Team EnVyUs hävisi täpärästi ottelussaan X6-Gamingin kanssa 2-3 lukemin ja kohtaa huomenna Meta Athenan, jonka se voitti turnauksen ensimmäisessä vaiheessa yhtälailla täpärästi 3-2.

Tällä kertaa Team EnVyUsin pitää kuitenkin saada selkeämpi voitto Meta Athenasta päästäkseen jatkoon. Sen pitää vähintään ylittää X6-Gamingin haalimat karttavoitot tai siistimmän voiton saadakseen voittaa Meta Athena vähintään kahden erävoiton kärjellä.

Apexin toisen lohkovaiheen pistetilanne ja viimeinen otteluaikataulu on seuraavanlainen:

 

Pistetilanne

Lohko A Lohko B
AF.Blue 6p Team KongDoo Panthera 6p
X6-Gaming 3p LuxuryWatch BLUE 3p
Team EnVyUS 0p  Lunatic-Hai 0p
Meta Athena 0p  CONBOX Spirit 0p

Huom. Jokaisesta voitosta annetaan kolme pistettä.

 

Otteluaikataulu

20.6 klo 13:00 Team EnVyUs VS Meta Athena
20.6 klo 14:30 Conbox Spirit VS Lunatic-Hai
23.6 klo 13:00 X6-Gaming VS TBD
27.6 klo 14:30 Luxurywatch Blue VS TBD

 

Turnausta voi seurata suorana englanninkielisen selostuksen kanssa OGN Globalin Twitch-kanavalta. Eurheilu.com tiedottaa lisää turnauksen tapahtumista sen edetessä.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: OgnGlobal