Hulppean eteläkorealaisen Overwatch Apex -turnauksen ensimmäinen lohkovaihe on päättynyt ja sen seuraava lohkovaihe alkaa huomenna. Ensimmäisen lohkovaiheen aikana turnauksen 16 joukkueesta putosi puolet, muun muassa Yhdysvaltojen Rogue.

Jatkoon selvinneet joukkueet ovat Lunatic-Hai, CONBOX Spirit, Luxurywatch Blue, Team KongDoo Panthera, X6-Gaming, Afreeca Freecs Blue, Meta Athena ja ainoana ei-korealaisena joukkueena Yhdysvaltojen Team EnVyUs. Suomalaisvärejä turnauksessa puolustaa yhä Team EnVyUsin dps Timo ”Taimou” Kettunen.

Team EnVyUsin mahdollisuudet edetä finaaleihin asti ovat vielä tässä vaiheessa vahvat. Viime turnauskauden voittaja Lunatic-Hai ei pelaa samassa lohkossa EnVyUsin kanssa, ja tällä on selkeä kärki muihin lohkonsa joukkueihin; Meta Athenan EnVyUs peittosi jo ensimmäisessä lohkovaiheessa täpärästi 3-2 ja AFreeca Freecs Bluesin EnVyUs pesi ensimmäisellä kauden finaalissa 4-0. X6-Gamingia vastaan joukkue ei ole vielä aiemmin Apexissa otellut, joten vaikka tämän menestys on ollut turnauksessa EnVyUsia vaimeampaa, voi luvassa olla yllätyksiä.

Toinen lohkovaihe kestää tämän kuun loppuun asti, jonka jälkeen turnaus huipentuu sen finaaleihin. Turnauksen kahdeksan joukkuetta on jaettu kahteen neljän joukkueen lohkoon, joiden kaksi parasta joukkuetta etenevät finaaleihin. Toisen lohkovaiheen joukkuejako ja seuraavan viikon aikataulu on seuraavanlainen:

Lohkojako

Lohko A Lohko B
Team EnVyUS LuxuryWatch BLUE
X6-Gaming CONBOX Spirit
AF.Blue Lunatic-Hai
Meta Athena Team KongDoo Panthera


Otteluaikataulu 9.6.-13.6.

9.6 klo 13:00 Team EnVyUs VS X6-Gaming
9.6 klo 14:30 LuxuryWatch Blue VS Meta Athena
13.6 klo 13:00 AF.Blue VS CONBOX Spirit
13.6 klo 14:30 Lunatic-Hai VS Team KongDoo Panthera

Turnausta voi seurata suorana englanninkielisen selostuksen kanssa OGN Globalin Twitch-kanavalta. Eurheilu.com tiedottaa lisää turnauksen tapahtumista sen edetessä.

Lähde: Gosugamers Kuvalähde: OgnGlobal