Etelä-Koreassa järjestettävä Overwatch Apex on Blizzardin oman Overwatch World Cupin ohella yksi lajin suurimmista turnauksista. Maa on jo pitkään ollut eurheilun edeltäkävijä, joten paikallisiset turnaukset tarjoavat poikkeuksellisen korkealaatuisia otteluita ja näyttävää katsottavaa. Apex aloittaa kolmannen kautensa ensi viikon perjantaina, jolloin yhteen ottavat Kongdoo Panthera ja Lunatic-Hai.

Turnauksen pokaalista ja palkintopotista taistelevat yhteensä kuusitoista joukkuetta. Vaikka Etelä-Korean joukkueet ovatkin mittelössä selvästi enemmistössä, mukana ovat myös Yhdysvaltalainen Rogue ja Eurooppalainen Team EnVyUs, jossa suomalaisvärejä edustaa Timo ”Taimou” Kettunen.

Turnauksen ennakkosuosikkina voidaan pitää Lunatic Haita. Joukkue voitti turnauksen toisen kauden ja neljä sen pelaajista oli myös edustamassa kultaa voittanutta Etelä Koreaa viime vuoden Overwatch World cupissa. Tilanne ei kuitenkaan ole mitenkään toivoton omaa kotimannertaan kannattavalle suomalaiskatsojalle, sillä Team EnvyUs kapusi turnauksen toisella kaudella kuudenneksi ja ensimmäisellä kaudella kultasijalle.

Eurheilu.com tiedottaa asiasta vielä yksityiskohtaisemmin turnausta lähempänä ajankohtana.

Lähteet: Yahoo Esport, Team KONGDOO, kuvalähde: OGN