Blizzardin virallisen Overwatch Contendersin Euroopan mestaruusturnaus on taas edennyt kauden loppua kohden. Tänään alkavien playoffien päätyttyä saadaan tietää, kuka on vanhan mantereen sisukkain Overwatch-joukkue.

Suomalaisia edustavat tällä kaudella suomalaisjoukkue Team Gigantti, sekä englantilainen British Hurricane, jossa pelaa Joni ”Jofi” Ilves (Support). Team Gigantti päätti runkosarjan oman lohkonsa toisena, British Hurricane taasen kolmantena. Viime kausi ei ollut kummallekaan joukkueelle odotusten mukainen, ja uuteen kauteen lähdettiinkin merkittävien vahvistusten kera.

Pientä kohtalon ivaa taitaakin olla, että turnauksen suomalaissävyiset joukkueet kohtaavat toisensa jo neljännesfinaalissa. Ottelu Team Gigantin ja British Hurricanen välillä alkaa klo 21:00 Suomen aikaa ja luonnollisesti vain yksi joukkue tulee jatkamaan playoff-taistoaan.

Illan ensimmäinen ottelu pelataan kuitenkin jo klo 19:00 lähtien One.PoinT:in ja HSL Esportsin välillä. Turnaus on katsottavina englanniksi Overwatch Contendersin Twitch-kanavalta, tai suomeksi Assemblyn Twitch-kanavalta, jossa selostajina toimivat Tomi ”Tombha” Rinne sekä Juha-Pekka ”ZeiZei” Joutsenlahti.

Turnauksen tarkan aikataulun löydät Overwatch Contendersin verkkosivuilta.

Lähde: Overwatch Contenders Kuvalähde: Blizzard