Overwatch sai eilen päivityksen, joka viimein mahdollistaa eri alustojen välisen pelaamisen. Päivitykseen kuitenkin ujutettiin mukaan myös toisenlainen muutos; pelaajat eivät voi enää manuaalisesti valita, minkä alueen pelipalvelimilla he pelaavat. Sen sijaan heidät yhdistetään automaattisesti lähimpiin palvelimiin. Heidät voidaan myös satunnaisesti liittää pelaajia tarvitsevalle palvelimelle huolimatta siitä, kuinka kaukana se on. 

Vaikka pelaajat toivoivat uuden ominaisuuden olevan pelkkä bugi, Blizzardin teknisen tuen jäsen ”WyomingMystvahvisti että se lisättiin tarkoituksella. Muutoksella pyritään nopeuttamaan pelin jonotusaikoja ”lainaamalla” pelaajia tarvittaessa muiden alueiden pelipalvelimilta.

Overwatchin pelaajilla on ollut monia syitä valita jokin muu, kuin lähin pelipalvelin. Esimerkiksi yöaikaan monet eurooppalaiset hakevat pelejä mieluummin Amerikan palvelimilta. Myös toksisuus, kielimuurit tai pelien tasokkuus on voinut olla syy hakeutua toiselle alueelle pelaamaan. Kuten arvata saattaa, pelaajayhteisö ei ole ollut muutoksesta kovin innoissaan:

Lähde: Dot Esports