Overwatchin rakastettu cowboy on saanut uuden nimen, ja tästä eteenpäin hahmo tunnetaan nimellä Cole Cassidy. Nimi otetaan käyttöön 26.10. saapuvassa päivityksessä.

Overwatch-yhteisö alkoi vaatia hahmon uudelleennimeämistä, kun kävi ilmi että hahmolle nimensä antanut Activision Blizzardin työntekijä oli osallisena yhtiön ympärillä pyörivissä häirintäsyytteissä. Diablo 4:n johtavan suunnittelijan Jesse McCreen nimi esiintyi Cosby Suite-skandaaliin liittyvissä kuvakaappauksissa. McCree on sittemmin jättänyt Blizzardin.

Blizzard on poistanut peleistään useita viittauksia tosimaailman henkilöihin ja tehnyt uuden linjauksen, jonka mukaan pelihahmoja ja -maailmoja ei enää nimetä oikeiden henkilöiden mukaan. Tämän vuoksi myös viittaukset entiseen Overwatchin johtajaan Jeff Kaplaniin on tiettävästi poistettu Overwatch 2:sta, vaikka Kaplanin nimi ei ollut esillä oikeusjutussa.

Hahmon nimenmuutoksen yhteydessä Blizzard tarjoaa myös kaikille pelaajille mahdollisuuden muuttaa Battle.net käyttäjänimensä ilmaiseksi:

”Esitellessämme uuden nimen, sinä voit haluta tehdä samoin. Tarjoamme ilmaisen BattleTag-vaihdon kaikille pelaajille.”  

Lähde: Twitter