Useiden lähteiden mukaan Overwatch Leaguen viides kausi tulee viivästymään sen alun perin suunnitellusta ajankohdasta, kertoo e-urheilun uutissivusto GGRecon. Mahdollinen alkamisajankohta on kesän 2022 loppupuolella, mutta todennäköisemmin vasta syksyn puolivälissä.

GGReconin mukaan asiasta on jo tiedotettu joukkueille, joille on kerrottu ajankohdan siirtämisen syyksi pelin jatko-osan julkaisun viivästyminen; Overwatch Leaguen viides kausi halutaan pelata Overwatch 2:lla. Jatko-osalla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

”Emme ole vielä asettaneet tai ilmoittaneet päivämääriä kaudestamme 2022, mutta emme aio pitää vuoden pituista taukoa missään skenaariossa, jota parhaillaan harkitsemme”, Overwatch Leaguen varatoimitusjohtaja Jon Spector twiittasi vastauksena GGReconin raporttiin. Twiitti ei kuitenkaan ole samassa linjassa lukuisten muiden lähteiden antamien tietojen kanssa, joten siihen on suhtauduttu epäilevästi.

Parhaillaan on menossa liigan neljännen kauden 18. viikko. Kauden finaali pelataan syyskuun 26. päivä, joten tauon toteutuessa Overwatch League todella jäisi tauolle lähes vuodeksi. Lähteiden mukaan ainakin osa joukkueista ei suunnittele pelaajien sopimusten uusimista tauon ajalle.

Lähde: GGRecon