Vaikka Overwatch Leaguen toiseen kauteen onkin aikaa vielä kaksi kuukautta, on Blizzard jo alkanut jakamaan ennakkotietoa kauden toiminnasta. Paljastukset tapahtuivat keskiviikkona lähetetyssä Overwatch Leaguen ennakkoshowssa.

Liigan uuden lähetysajat ovat himpun verran parempia suomalaiskatsojille, mutteivät merkittävästi. Perjantain ja lauantain ottelut alkavat kello 02:00 Suomen aikaa ja päättyvät kello 06:30. Lauantain toiset ottelut ja sunnuntain ottelut taasen alkavat kello 22:00 Suomen aikaa ja päättyvät kello 02:30.

Samassa lähetyksessä julkaistiin myös liigan avausviikon ottelut. Aikataulusta näkee jo aiemmin paljastetun uudistuksen, jonka mukaan joukkueiden otteluaikataulu on tänä kautena huomattavasti helpompi.

Lähetyksen suurin paljastus oli kuitenkin se, että Overwatch League tulee jo ensi kaudella pelaamaan otteluita liigakaupunkien kotiareenoilla. Tarkempaa tietoa tästä ei annettu, mutta voidaan olettaa, että kyseessä on vain muutama valikoitu ottelu tai areena, eikä liiga vieraile läheskään kaikissa kotikaupungeissa kauden aikana.

Lähde: DotEsports Kuvalähde: Blizzard