Overwatch League on päättänyt ensimmäisen kautensa ja hiljaiselo ennen ensi vuonna alkavaa toista kautta on tärkeä tilaisuus rukata joukkueita uuteen kuntoon. Pelaajien myynti-ikkuna onkin juuri alkanut, ja moni liigajoukkue on päästänyt pelaajiaan irti tai hankkinut uusia.

Kenties radikaalein uutinen tuli ennätysmäisen tappiolliselle 0-40 tulokselle jääneeltä Shanghai Dragonsilta. Kiinalaisjoukkue päätti kahdeksan pelaajansa sopimuksen, jättäen rosteriinsa ainoastaan Weida "Diya" Lun, Se-yeon "Geguri" Kimin ja Eui-seok "Fearless" Leen . Tämä yhdessä joukkueen heikon kommunikaation kanssa on herättänyt spekulaatiota siitä, että Dragons tulisi seuraavalla kaudella pelaamaan lähestulkoon täydellä korealaisrosterilla.

Myös muut joukkueet ovat tekemässä merkittäviä muutoksia, mutta tällä hetkellä liigan suomalaispelaajat näyttävät olevan turvassa. Suomalaisvahvisteisista joukkueista Philadelphia Fusion (Joona "Fragi" Laineen kotijoukkue), Los Angeles Gladiators (Benjamin "BigGoose" Isohannin sekä Jonas "Shaz" Suovaaran kotijoukkue) ja Houston Outlaws (Jiri "LiNkzr" Masalinin kotijoukkue) ovat jo tiedottaneet lähtevistä pelaajistaan. Näiden joukossa ei ollut yhtään suomalaispelaajaa.

Lisäksi Timo "Taimou" Kettusen kotijoukkue Dallas Fuel on ilmoittanut pitävänsä nykyisistä pelaajistaan kuusi, joista saadaan lisätietoa tällä viikolla. Täydellinen kysymysmerkki on vielä Joonas "Zappis" Alakurtin ja Aleksi "Zuppeh" Kuntsin kotijoukkue Florida Mayhem, josta siitäkin lupailtiin isoja uutisia tämän viikon aikana.

Kattavamman listan rosterimuutoksista löydät täältä. On kuitenkin hyvä muistaa, että pelaajien markkinat käyvät todella kuumana, ja joukkueet saattavat tehdä lisämuutoksia päivänä minä hyvänsä.

Lähteet: Los Angeles Gladiators, Philadelphia Fusion, Shanghai Dragons, Mike Rufail, Houston Outlaws Kuvalähde: Blizzard