Uutisoimme maanantaina Overwatch Leaguessa parhaillaan käynnissä olevasta kiivaasta rostereiden uudelleenjärjestelystä. Moni pelaaja on jo vapautettu palveluksestaan, mutta paljon on myös vielä avoinna.

Tällä viikolla suomalaisvahvisteiset Dallas Fuel ja Florida Mayhem julkaisivat tarkempia tietoja tulevista joukkuekokoonpanoistaan. Timo ”Taimou” Kettusen kotijoukkue Dallas Fuel on päättänyt vapauttaa sopimuksestaan Sebastian “Chipshajen” Widlundin ja siirtää Christian “Cocco” Jonssonin apulaisvalmentajaksi. Muut seitsemän pelaajaa jatkavat Fuelin kokoonpanossa liigan toisella kaudella, mukaan lukien Kettunen.

Liigan altavastaajiin lukeutuva Florida Mayhem toi sen sijaan suomalaisfaneille asteen synkempiä uutisia. Shanghai Dragonsin tapaan myös Mayhem tekee massiivisia muutoksia rosteriinsa, vapauttaen yhteensä kuusi pelaajaa. Näiden joukossa olivat myös Joonas ”Zappis” Alakurtti ja Aleksi ”Zuppeh” Kuntsi.

Mayhemin omistaman Misfitsin toimitusjohtaja Ben Spoont kertoi joukkueen pitäneen karsintoja yli 50 pelaan kanssa, joihin myös vanhat pelaajat ottivat osaa. Alakurtti ei maajoukkueharjoittelunsa vuoksi voinut kuitenkaan osallistua näihin karsintoihin, joten tällä on mahdollisuus yrittää vielä uudelleen tulevissa karsinnoissa.

Alakurtti kiitti omassa kirjoituksessaan joukkuetta ja faneja näiden tuesta. Hän kertoi myös olevansa pettynyt kauden aikaiseen suoritukseensa, mutta sanoi haluavansa yhä kilpailla ja näyttää kykynsä maailmalle.

Lähteet: Florida Mayhem, Ben Spoont, Joonas Alakurtti Kuvalähde: Blizzard