Uutisoimme viimeksi vasta torstaina Overwatch Leaguen uusimmasta suomalaislisäyksestä, Pariisin liigajoukkueen tuoreesta strategiavalmentajasta Joni ”Seita” Paavolasta. Tätä ennen liigaan oli poimittu mukaan Team Gigantin entinen pelaaja Roni ”LhCloudy” Tiihonen, hänkin Pariisin joukkueeseen.

Rekrytointien tahti ei kuitenkaan näytä hiipuvan, sillä Atlantan liigajoukkue Atlanta Reign julkisti eilen yhteen syssyyn koko rosterinsa. Vaikka useimmille paljastuksen suurin anti oli kohutähti Daniel ”Dafran” Francescan julkistus, suomalaisfanien huomio kiinnitttyi eittämättä joukkueen toiseen Support-pelaajaan, Petja ”Masaa” Kantaseen.

Kantanen on Team Gigantin entinen Support-pelaaja, joka on kerännyt huomiota jo pidemmän aikaa. Team Gigantti on ollut viime kaudesta alkaen liigajoukkueiden kultakaivos, joten myös nykyisen rosterin odotetaan siirtyvän ainakin osittain suuremmille areenoille. Näin ollen Kantasen palkkaaminen oli odotettua, ja hän olisi varmastikin ollut oiva lisä minkä tahansa länsimaalaisen rosterin joukkoon.

Atlantan koko rosterin löydät täältä.

Lähde: Atlanta Reign Kuvalähde: Overwatch League