Blizzardin Overwatch Leaguen toisen kauden kolmas vaihe päätti runkosarjansa viime yönä Suomen aikaa. Kahdestakymmenestä joukkueesta kahdeksan parasta saa seuraavaksi mahdollisuuden taistella vaiheen playoffeissa sen 500 000 dollarin palkintopotista.

Pistetilaston kärjessä nähtiin jälleen kerran tuttuja nimiä. Ykköseksi nousi puhtaalla 7-0 tuloksella liigan eliittiin jo viime kaudesta kuulunut New York Excelsior ja tätä seurasi 6-1 tuloksella kauden edellisten vaiheiden playoffien kulta- ja hopeasijoille taistellut Vancouver Titans. Kolmanneksi ylsi viime vaiheen playoffien 3.-4. sijalle päässyt Hangzhou Spark.

Joukkuelistasta löytyy kaksi erityisen silmiinpistävää nimeä. Ensimmäinen on Houston Outlaws, jossa pelaa DPS-pelaajana suomalainen Jiri ”LiNkzr” Masalin. Outlaws on playoffien ainoa suomalaisvahvisteinen joukkue. Sen menestys on ollut tällä kaudella niukkaa; molemmat edelliset playoffit jäivät välistä ja viime vaiheessa joukkue sijoittui runkosarjan viimeiseksi, 20. sijalle. Tällä kertaa se kuitenkin eteni playoffeihin niukalta seitsemänneltä sijalta voittolukemin 5-2.

Heti Outlawsin perässä, playoffien viimeisenä joukkueena, on Shanghai Dragons. Joukkue tuli surullisen kuuluisaksi liigan ensimmäisen kauden aikana, jolloin se ei onnistunut voittamaan ainuttakaan ottelua. Dramaattisten rosteri- ja organisaatiomuutosten avulla kirous saatiin kuitenkin rikottua tämän kauden alussa ja joukkue on ollut nousussa siitä lähtien.

Vaiheen playoffit pelataan ensi viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Ensimmäisten otteluiden aikataulu on:

  • Perjantai
    • 04:00 – Houston Outlaws VS Vancouver Titans
    • 06:00 – Shanghai Dragons VS New York Excelsior
  • Lauantai
    • 04:00 – Seoul Dynasty VS San Francisco Shock
    • 06:00 – Los Angeles Valiant VS Hangzhou Spark

Tarkan otteluaikataulun löydät Overwatch Leaguen verkkosivuilta. Otteluita voit katsoa suorana Overwatch Leaguen Twitch-kanavalta.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Blizzard (Robert Paul)