Overwatch Leaguen kolmannen vaiheen playoffit huipentuvat tämän viikonlopun aikana. Niiden ensimmäiset ottelut pelattiin jo viime yönä, joissa ikävä kyllä suomalaisen Jiri ”LiNkzr” Masalinin kotijoukkue Houston Outlaws karsiutui ottelussaan Vancouver Titansia vastaan.

Huomisen otteluissa on jäljellä enää neljä joukkuetta. Toisistaan mittaa ottavat Shanghai Dragons ja Vancouver Titans sekä Los Angeles Valiant ja San Francisco Shock. Ottelupareista Dragons ja Titans on selvästikin mielenkiintoisempi ja se petaa mahdollisuuksia varsinaiselle menestystarinalle.

Shanghai Dragons tunnettiin ensimmäisen kauden aikana ikuisena häviäjänä; se ei voittanut ainuttakaan 40 ottelustaan. Rajut rosterimuutokset käänsivät kuitenkin suunnan tällä kaudella ja joukkue raivasi tiensä vaiheen playoffeihin asti. Dragonsia vastassa oli New York Excelsior, joka kuuluu liigan parhaimpiin joukkueisiin ja dominoi etenkin 1. kauden aikana. Niinpä olikin varsin yllättävää, että Dragons peittosi joukkueen varsin vaivattomasti luvuin 3-1.

Fanien reaktio ottelun tulokseen oli runsas ja voimakas.

Huomisen ottelussa Dragonsilla on vastassaan entistäkin kovempi vastustaja; toista kautta dominoinut Vancouver Titans, joka on hävinnyt kauden aikana ainoastaan yhden ottelun. Mikäli Dragons kuitenkin onnistuu voittamaan nämä, tullaan se varmastikin muistamaan pitkän aikaa.

Shanghai Dragonsin ja Vancouver Titansin välinen ottelu alkaa huomenna klo 05:00 Suomen aikaa. Playoffien finaali taasen pelataan illalla klo 23:00. Tarkan otteluaikataulun löydät täältä. Otteluita voit katsoa suorana Overwatch Leaguen Twitch-kanavalta.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Overwatch League