Helmikuussa alkava Overwatch Leaguen toinen kausi lähestyy vauhdilla. Tänään Blizzard julkisti kauden tarkan otteluaikataulun, sekä kauden tulevat uudistukset.

Tulevan kauden otteluaiktaulu on katsottavissa täältä. Kuten jo aiemmin julkistettiin, aikataulu on tällä kaudella hellempi, ja jokainen joukkue ottelee 0-2 ottelua per viikko. Kaiken kaikkiaan joukkueet pelaavat 28 ottelua koko kauden aikana, verrattuna ensimmäisen kauden 40 otteluun.

Isona uudistuksena kauden kotikaupunkiottelut (Homestand Weekend Series). Otteluiden avulla todennäköisesti valmistaudutaan tuleviin kausiin, jolloin kaikki liigaottelut pelataan joukkueiden kotikaupungeissa. Ensi kaudella isäntinä nähdään kuitenkin ainoastaan Dallas Fuel (Timo ”Taimou” Kettusen ja Richard ”rCk” Kanervan kotijoukkue), Los Angeles Valiant sekä Atlanta Reign (Petja ”Masaa” Kantasen kotijoukkue).

Myös liigan palkintopottia on kasvatettu roimasti. Se on toisella kaudella kokonaisuudessaan viisi miljoonaa dollaria, verrattuna ensimmäisen kauden 3,5 miljoonaan dollariin. Vaikka kauden mestaruuspalkintoa ei ole merkittävästi kasvatettu (nyt 1,1 miljoonaa dollaria), näkyy muutos selvästi muissa palkintosummissa. Esimerkiksi vaiheiden mestaruuspalkinnot ovat kaksinkertaistuneet 200 000 dollariin, ja rahapalkinnoille pääsevät nyt jokaisen vaiheen kahdeksan parasta joukkuetta.

Lisätietoa kauden uudistuksista, kuten ensimmäisen vaiheen kenttävalikoiman, löydät täältä.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Blizzard