Overwatch Leaguen ensimmäisen kauden kolmas vaihe alkaa tänä yönä. Uuden vaiheen alku antaakin liigajoukkueille mahdollisuuksia joko aiempien virheiden korjaamiseen tai nykyisen asemansa vahvistamiseen.

Illan ensimmäisenä otteluna nähdään Dallas Fuel (Timo ”Taimou” Kettusen kotijoukkue) vastaan Shanghai Dragons. Ottelu on siten kulttuurisesti merkittävä, että sen odotetaan olevan liigan ensimmäisen naispelaajan Se-yeon ”Geguri” Kimin debyyttiottelu.

Kimin lisäksi Shanghai Dragons on lisännyt rosteriinsa Junjian ”Sky” Henin (Support) sekä valmentajat Xiao ”creed” Yanin ja Xingrui ”RUI” Wangin. Joukkueesta on myös poistunut Chao ”Undead” Fang, joten sen aines on totisesti uudistunut. Moni pääseekin jännittämään, nappaako Dragons viimeinkin ensimmäisen otteluvoittonsa.

Kim kommentoi uutta uraansa Unikrnin haastattelussa sanomalla, että jos hän voisi innoittaa useampia naisia e-urheilun pariin, tai jopa Overwatch Leagueen, olisi se parasta mitä voisi tapahtua.

Voitto Fuelista ei olisi mitenkään mahdotonta, sillä joukkue on kärsinyt pitkään rakenteellisista ongelmista. Pelaajien rooleja ja joukkueen strategiaa ei ole saatu lyötyä lukkoon, mikä on johtanut useisiin pettymyksiin. Tästä huolimatta joukkue etsii jatkuvasti tietä menestykseen. Viimeisimpänä peliliikkeenään se vaihtoi Scott ”Custa” Kennedyn (Support) Los Angeles Valiantin Benjamin ”uNKOE” Chevassoniin (Support).

Myös muut suomalaisvahvisteiset joukkueet pyrkivät kohentamaan peliään kolmatta vaihetta varten. Houston Outlaws (Jiri ”LiNkzr” Masalinin kotijoukkue) lisäsi joukkueeseensa entisen Meta Athenan pelaajan Won-hyeop ”ArHaN” Jeongin (Dps) paikkaamaan Tracer-pelaajansa puutetta. Samoin Los Angeles Gladiators tavoittelee sormiensa läpi lipsunutta playoff-paikkaa lisäämällä entisen KongDoo Pantheran pelaajan Jun-woo ”Void” Kangin (Flex) ja Los Angeles Valiantin Ted ”Silkthread” Wangin (Dps) rosteriinsa.

Myös Florida Mayhem (Aleksi ”Zuppeh” Kuntsin ja Joonas ”Zappis” Alakurtin kotijoukkue) saa varmasti lisäpotkua vastikään Los Angelesiin saapuneesta täydennyksestään, Jeong-woo ”Sayaplayer” Hasta (Dps). Suomalaisvahvisteista joukkueista vahvimpana kolmannen vaiheen aloittaa tietenkin Philadelphia Fusion (Joona ”Fragi” Laineen kotijoukkue), joka päätti edellisen vaiheen playoff-hopealla.

Tämän viikon suomalaisottelut ovat:

Torstai
2:00 Dallas Fuel VS Shanghai Dragons
6:00 Los Angeles Gladiators VS San Francisco Shock
Perjantai
2:00 Florida Mayhem VS New York Excelsior
4:00 Philadelphia Fusion VS Boston Uprising
6:00 Houston Outlaws VS London Spitfire
Lauantai
2:00 Los Angeles Gladiators VS Dallas Fuel
23:00 Florida Mayhem VS Philadelphia Fusion
Sunnuntai
1:00 Houston Outlaws VS Boston Uprising

Tarkan otteluaikataulun löydät Overwatch Leaguen verkkosivuilta.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Shanghai Dragons