Overwatch League päätti ensimmäisen vaiheen runkosarjansa tänä aamuyönä. Vaiheen playoffeihin matkaa kahdeksan parhaiten suoriutunutta joukkuetta, jotka taistelevat 500 000 dollarin palkintopotista ja 200 000 pääpalkinnosta. Kaiken kaikkiaan kauteen kuuluu neljä vaihetta.

Playoff-joukkueet ovat (sijoituksen mukaan):

1. Vancouver Titans

2. New York Excelsior

3. Philadelphia Fusion

3. Toronto Defiant

5. Atlanta Reign

6. San Francisco Shock

6. Seoul Dynasty

8. Boston Uprising

Joukkueiden sijoituksista ei voi vetää aivan vedenpitäviä päätelmiä, sillä toisin kuin ensimmäisellä kaudella, joukkueet eivät otelleet kaikkia muita joukkueita vastaan yhden vaiheen aikana. Silti on huomattavaa, että esimerkiksi Vancouver Titans nousi uutena joukkueena heti pistetaulukon kärkeen. Muita uusia tulokkaita top 8:ssa ovat Toronto Defiant ja Atlanta Reign.

Listan suomalaisvahvisteisia joukkueita ovat Atlanta Reign (Petja ”Masaa” Kantasen kotijoukkue) ja Philadelphia Fusion (Joona ”Fragi” Laineen kotijoukkue). Playoffeista jäivät niukasti vaille suomalaisvahvisteiset Dallas Fuel (Timo ”Taimou” Kettusen ja Richard ”rCk” Kanervan kotijoukkue) sekä Los Angeles Gladiators (Benjamin ”BigGoose” Isohannin, Jonas ”Shaz” Suovaraan ja Riku ”Ripa” Toivasen kotijoukkue). Dallas Fuel ylsi sijalle 9. tuloksella 4-3 ja Los Angeles Gladiators sijalle 10. tuloksella 3-4.

Playoffit alkavat perjantaina klo 03:00 Suomen aikaa ja jatkuvat viikonlopun lävitse. Tarkkaa ottelujärjestystä ei ole vielä selvillä, sillä neljä joukkuetta jakavat sijansa jonkun muun kanssa (Philadelphia Fusion/Toronto Defiant, San Francisco Shock/Seoul Dynasty). Näiden lopullinen sijoittuminen ja paikka playoffeissa päätetään myöhemmin. Lisätietoa aikataulusta ja otteluista löydät Overwatch Leaguen verkkosivuilta.

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Twitch