Overwatch Leaguen ensimmäinen kausi oli monilla tavoin katsojamenestys. Liiga onnistui houkuttelemaan ääreensä n. 70-120 tuhatta samanaikaista katsojaa useana päivänä viikossa. Suurten turnausten miljoonaluokan katsojalukuihin se ei kuitenkaan yltänyt. Nyt Blizzard kuitenkin kertoo Overwatch Leaguen finaalien räjäyttäneen kauden katsojaennätykset täysin.

Blizzardin tiedotteen mukaan kaksi päivää kestäneitä finaaleja Philadelphia Fusionin ja London Spitfiren välillä katsoi yhteensä 10,8 miljoonaa katsojaa. Kyseessä ei ole yhtäaikainen katsojaluku, vaan yhteenlaskettu määrä koko finaalin ajalta.

Lukemaa varten oli laskettu yhteen kaikki finaalien lähetyskanavat;  Twitch, MLG, ESPN, ABC, NetEase CC, Panda TV, ZhanQi TV. Aivan tarkkoja lukemat eivät kuitenkaan ole, sillä ne eivät voi esimerkiksi ottaa huomioon sitä, jos yksi katsoja katsoi lähetystä kahdesta lähteestä. Myös Kiinan katsojalukuihin tulee suhtautua skeptisesti, kuten aina.

Overwatch League palaa vielä elokuun viimeisenä viikonloppuna pelattavalla All-Star-viikonlopulla, joka kerää eri joukkueiden tähtipelaajat puolustamaan oman divisioonansa kunniaa. Mukana ei-niin-vakavassa mäiskeessä nähdään myös Suomen Benjamin ”BigGoose” Isohanni

Lähde: DotEsports Kuvalähde: Blizzard