Overwatch Leaguen Philadelphia Fusion -joukkueessa pelaava Joona ”Fragi” Laine (Tank) on vaihdettu kiinalaiselle Guangzhou Charge -joukkueelle. Molemmat joukkueet ilmoittivat asiasta aiemmin tänään. Laine tunnetaan agressiivisesta pelityylistään etenkin Reinheardtilla.

Lainetta vastaan Philadelphia Fusion sai Chargelta DPS-pelaaja Finley ”Kyb” Adisin. Muita yksityiskohtia vaihdosta ei ole julkistettu.

Joukkueen vaihto on omalla tavallaan positiivinen uutinen suomalaispelaajan faneille. Vaikka Philadelphia Fusion onkin onnistunut niittämään menestystä liigan nykyisellä ja edellisellä kaudella, ei Lainetta ole näkynyt sen aktiivikokoonpanossa pitkään aikaan. Uusi joukkue antaa tälle todennäköisesti paremman mahdollisuuden pelaamiseen pelkän vaihtopenkillä istumisen sijaan.

Laineen lisäksi Charge julkisti myös hankkineensa LA Gladiatorsin Hyung-seok ”Bischu” ”Kimin (Flex Tank). Hankintojen tarkoituksena on mitä ilmeisimmin vahvistaa joukkueen tankkilinjaa joko paremman kokoonpanon, monimuotoisuuden tai hätätapausten varalta. Aiemmin joukkueen ainoana puhtaana Tank-pelaajana toimi Seungpyo ”Rio” Oh.

Joukkueenvaihdoksen tekee erityisen mielenkiintoiseksi se, että Fusion ja Charge kohtaavat toisensa jo ensi viikon perjantaina pidettävässä ottelussaan.

Lähde: Guangzhou Charge Kuvalähde: Blizzard