Uutisoimme jo viime vuoden puolella Overwatchin kehitteillä olevasta uudenlaisesta katsomistavasta, joka antaisi katsojille täyden kontrollin otteluiden kameran ja muiden toimintojen hallitsemiseen. Asiasta ei ole sen jälkeen kuultu paljoakaan, ennen kuin Blizzard tällä viikolla julkisti Replay-toiminnon saapuvan viimeinkin Overwatchiin.

Toiminto on jo käytössä Overwatchin PRT-testipalvelimella. Peli tallentaa pelaajan 10 viimeisintä ottelua, joita voi tätä kautta tarkastella jälkikäteen. Replay-tilassa on mahdollista mm. liikuttaa kameraa, nopeuttaa tai hidastaa ajan kulkua, seurata tiettyä pelaajaa sekä vaihtaa ensimmäisen ja kolmannen persoonan kameran väliltä.

Toinen suuri lisä, jonka Replay-toiminto tuo, on sen käyttö Overwatch Leaguen otteluiden seuraamiseen. Overwatchin ohjaaja Jeff Kaplan vahvisti antamassaan haastattelussaan, että liigan kolmannen vaiheen ottelut ovat katsottavissa jälkikäteen Replay-toiminnon kautta. Ottelut pystyy katsomaan tätä kautta heti niitä seuraavana päivänä.

Lähteet: Overwatch, Unit Lost Kuvalähde: Blizzard