Overwatch Leaguen liigajoukkue Los Angeles Gladiators ryhtyi tällä viikolla melkoiseen tempaukseen. Joukkue julkisti leikkimielisellä videollaan, että se uudelleenbrändättäisiin suomalaisen Support-pelaajansa Benjamin ”BigGoose” Isohannin mukaan. Uudeksi nimeksi muodostui luonnolliseksi Los Angeles BigGeese.

Uudelleenbrändäystä luvattiin ylläpitää minuutti jokaista julkaisun saamaa tykkäystä kohden. Pieneksi yllätykseksi saattoi kuitenkin muodostua, että se on tähän mennessä saavuttanut yli 14 000 tykkäystä, eli uusi nimi on turvassa ensi viikkoon asti.

Näin ollen joukkue asteli eilen stadionille uuden nimen turvin. Myös liigan järjestäjät lähtivät lopulta leikkiin mukaan heti puoliajan jälkeen. Joukkue itse on tietenkin ottanut asiasta kaiken irti:

Muun muassa joukkueen kannustushuuto #ShieldsUp muutettiin muotoon #BeaksUp ja myös #ReleaseTheGeese-hashtag otettiin käyttön. Fanit tuntuivatkin nauttivan nimenmuutoksesta ainakin yhtä paljon kuin joukkue itse.

Uusi nimi ei ainakaan tuonut epäonnea, sillä joukkueen onnistui nousta illan ottelussaan 0-2 asemasta 3-2 voittoon Dallas Fuelia vastaan. Joukkue pelaa seuraavaksi ensi viikon lauantaina Hangzhou Sparkia vastaan, ja fanien täytyisi osoittaa vielä vähän lisätukea, mikäli hanhien halutaan lentävän myös ensi viikon ottelussa.

Lähde: LA Gladiators Kuvalähde: Overwatch League

Muokkaus 10.8. klo 21:32: LA BigGeese on päättänyt siirtyä takaisin vanhaan brändäykseensä suojellakseen 100% voittoputkeaan.