Overwatch Leaguen sarjataulukon kolmantena oleva Boston Uprising on asettanut DPS pelaaja Jonathan ”DreamKazper” Sanchezin kilpailukieltoon toistaiseksi. Kilpailukiellon taustalla ovat syytökset suhteesta 14-vuotiaaseen fanityttöön.

Suhteen paljastanut ”Lily” julkaisi kaikille avoimen Google-dokumentin jossa hän kuvailee suhteen etenemistä. ”Lily” kertoo kaiken alkaneen DreamKazperin seurattua häntä Twitterissä ja kaksikon keskusteltua Twitterin yksityisviesteillä. Ajan edetessä DreamKazperin viestit kävivät seksuaalissävytteiksi, ja lopulta ”Lily” omien sanojensa mukaan lähetti kaksi epäsiveellistä kuvaa Sanchezille ja osallistui epäsopiviin Facetime puheluihin miehen kanssa.

”Keskusteltuani tilanteesta ystävieni kanssa noin kuukauden ajan, ymmärsin miten väärin voimasuhteet olivat minun ja DreamKazperin välillä. Päätin tuoda asian julki toivoen, että sama ei tapahdu kenellekään muulle tulevaisuudessa. DreamKazperin ei olisi koskaan pitänyt ryhtyä sopimattomaan kanssakäymiseen 7 vuotta nuoremman kanssa, varsinkin kun hän edustaa joukkuetta. Hän käytti pelaajan statustaan sokaistakseen minut ja käytti minua hyväksi.” ”Lily” kommentoi tilannetta dokumenttinsa lopussa.

”Boston Uprising on kuullut syytöksistä Jonathan ”DreamKazper” Sanchezia kohtaan. Me otamme kaikki syytökset vakavasti ja DreamKazper on asetettu kilpailukieltoon toistaiseksi. Emme kommentoi asiaa enempää ennenkuin olemme tutkineet asiaa” Kommentoi Boston Uprising Twitterissä 

Lähde ja artikkelikuva: DotEsports