Overwatch Leaguen toinen kausi tulee kahdeksan uuden liigakaupungin myötä olemana takuulla vissi muutos ensimmäiseen kauteen. Mutta vaikka joukkueiden kokoonpanotkin ovat vielä auki, on nyt jo saatu tietoa ensi kauden aikataulusta.

Over.gg-sivuston työntekijä on kääntänyt kiinalaiselta Weechat-sivustolta löydetyn tiedotteen, joka koskee Overwatch Leaguen tulevaa aikataulua. Tiedotteen mukaan uusi kausi alkaisi 15. helmikuuta. Monet asiat pidetään ennallaan ensimmäisestä kaudesta, kuten sen neljä vaihetta ja divisioonien ykkösjoukkueiden eteneminen kauden playoffeihin.

Liigan uusista joukkueista Pariisi, Toronto, Washington DC ja Atlanta pelaavat Atlantin divisioonassa, ja Vancouver, Chengdu, Guangzhou ja Hangzhou Tyynenmeren divisioonassa.

Merkittävin ero liigan ensimmäiseen kauteen on aikataulun selkeä höllentäminen. Joukkuuet pelaavat viikoittain 0-2 ottelua jatkuvan kaksi ottelua/viikko -aikataulun sijaan, ja kauden keskivaiheen tauko tulee olemaan pidempi. Yhteensä kukin joukkue pelaa 28 ottelua ensimmäisen kauden 40:een verrattuna.

Liigan tiukka aikataulu sai kritiikkiä ensimmäisen kauden aikana, kun joukkueiden työntekijöitä ajautui burnouttiin. Pelaajat ovat myös kertoneet mielenterveydellisistä ongelmista, joita tiukan aikataulun aiheuttama stressi on saanut aikaan. Pahimmillaan pelaajat treenasivat 12 tuntia päivässä, ja myös vaiheiden väliset tauot käytettiin harjoitteluun tai muuhun joukkueeseen liittyvään työhön.

Lähde: Twitter Kuvalähde: Blizzard