Eurheiluorganisaatio Team EnVyn omistaman Dallas Fuel -liigajoukkueen koko joukkueenkokoonpano on juuri julkaistu. Tähän mennessä Dallas Fueliin siirtyvät pelaajat on jo voinut päätellä näiden sosiaalisen median brändäyksen mukaan, mutta vasta nyt rosteri on lyöty lukkoon ja julkistettu virallisesti.

Team EnVyllä oli jo aiemmin oma Overwatch-joukkueensa, jota pidettiin yhtenä länsimaiden parhaista joukkueista. Joukkueen meriitteihin kuuluvat muun muassa Overwatch Apexin ja Overwatch Contendersin voittopokaalit.

Dallas Fuelin tuleva kokoonpano on seuraavanlainen:

Pelaaja Rooli Entinen joukkue
Timo "Taimou" Kettunen Dps/Flex Team EnVyUs
Hwang "Effect" Hyeon Dps Team EnVyUs
Brandon "Seagull" Larned Dps/Flex Team EnVyUs
Pongphop "Mickie" Rattanasangchod Tank/Flex Team EnVyUs
Christian "cocco" Jonsson Tank Team EnVyUs
Sebastian "chipshajen" Widlund Support Team EnVyUs
Jonathan "Harryhook" Tejedor Rua Support/Flex Team EnVyUs
Scott "Custa" Kennedy Support Arc6
Félix "xQc" Lengyel Tank Arc6

Kuten ylhäältä näkee, koko Team EnVyUsin kokoonpano on siirretty sellaisenaan Dallas Fueliin. Näiden lisäksi joukkuetta vahvistettiin Scott "Custa" Kennedyllä ja Félix "xQc" Lengyelillä, joiden kiinnittämisestä joukkue ilmoitti jo aiemmin sosiaalisessa mediassaan.

Joukkuekokoonpanosta voi päätellä, että Dallas Fuel pyrkii luottamaan paitsi pelaajiensa korkeaan tasoon, myös vanhojen joukkuetovereiden hiottuun joukkuepeliin. Myös pelaajien mukautumiskyvyn toivotaan todennäköisesti antavan joukkueelle ylimääräistä kärkeä, onhan melkein puolet heistä osittaisia flex-pelaajia.

Lähde: Dallas Fuel Kuvalähde: Overwatch League