Kansainvälinen Overwatch-yhteisö koki viime viikolla suuren menetyksen kun alan veteraani, pelaaja ja valmentaja, Dennis "INTERNETHULK" Hawelkaa menehtyi ennenaikaisesti.

Hawelka tunnettiin parhaiten osana Team EnVyUsin alkuperäiskokoonpanoa, joka voitti tähän mennessä ainoana länsimaisena joukkueena Etelä-Korean Overwatch Apex -turnauksen. Myöhemmin Hawelka siirtyi pelaajasta valmentajaksi ja valmensi Laser Kittenzin, Rogue ja Team Liquidin Overwatch-joukkueita.

Viime lauantaina useat ammattipelaajat, yhteisön merkkihenkilöt ja fanit osoittivat kunnioitustaan Hawelkalle tämän mukaan nimetyn Hulktastic Cupin muodossa. Nyt myös Overwatchin kehittäjä Blizzard on huomioinut Hawelkaa Overwatch-Liigan kautta.

Overwatch-Liiga tulee ottamaan käyttöön The Dennis Hawelka Awardin. Kyseinen palkinto annetaan jokaisen kauden jälkeen pelaajalle, jolla on ollut positiivisin vaikutus Overwatch-yhteisöön.

Liiga kuvasi tiedotteessaan Hawelkan perintöä näin:

"E-urheilumaailman silmin Dennis oli enemmän kuin menestyksekäs pelaaja ja valmentaja - hän oli ystävä, luottohenkilö, jonka opastukseen ja tukeen ihmiset luottivat. Hän veti ihmisiä puoleensa ja nosti heidät yläilmoihin. Näin tehdessään hän ei vain auttanut luomaan kilpailullisen Overwatchin perustaa, vaan muutti lukemattomia elämiä paremmiksi, pelin sisällä ja sen ulkona."

Lähde: Overwatch League Kuvalähde: Overwatch League, esports-pro