Blizzard ilmoitti viime viikolla, että Overwatch-Liigan on määrä alkaa vielä tämän vuoden joulukuussa. Täydet tiedot osallistuvista joukkueista saadaan siis ennen sitä, mutta viime yönä faneille tarjoiltiin jo pieniä maistiaisia.

Ensinnäkin Shanghain liigajoukkueen virallinen nimi on julkistettu. Joukkue tullaan tuntemaan nimellä Shanghai Dragons. Nimenjulkistuksen yhteydessä paljastettiin myös joukkueen logo, jonka lohikäärmekuvasto ja punainen väri "sopivat yhteen kiinalaisen kulttuurin ja historian kanssa". Logon lohikäärme symboloi pyhän, voimakkaan ja ylivertaisen henkeä, jonka lisäksi sen S-muoto edustaa puolestaan Shanghaita.

Päivän toisessa julkistuksessa San Franciscon liigapaikkaa hallitseva NRG Esports julkisti joukkueensa virallisen rosterin. Organisaation hypenkatkuisessa videossa vilisi lukuisia kuuluisuuksia, jotka ilmaisivat tukensa Overwatch-Liigalle ja San Franciscon joukkueelle, kuten entinen koripallotähti Shaquille O'Neal ja laulaja/näyttelijä Jennifer Lopez.

Kyseiset kuuluisuudet eivät ole tukemassa Liigaa vain nimellisesti. O'Neal ja MLB-pelaaja Alex Rodriguez lähtivät mukaan NRG:n sijoittajiksi jo viime kuun marraskuussa, kun taas Jennifer Lopez, NFL-pelaaja Marshawn Lynch ja entinen NFL-pelaaja Michael Strahan olivat mukana joukkueen eilen julkistetussa 15 miljoonan dollarin sijoituksessa.

Mutta mitä pidemmittä puheitta, San Franciscon liigajoukkueen kokoonpano on:

Pelaaja Rooli Entinen joukkue
Jay "sinatraa" Won (tullessaan täysi-ikäiseksi) DPS Selfless Gaming
Dante "Danteh" Cruz DPS Arc 6
André "iddqd" Dahlström DPS NRG Esports
Andrej "babybay" Francisty DPS Kungarna
Daniel "dhaK" Paz SUPPORT Selfless Gaming
Nikola "sleepy" Andrews SUPPORT Tempo Storm NA
Matthew "super" DeLisi (tullessaan täysi-ikäiseksi) TANK Luminosity Gaming Evil
David "nomy" Ramirez TANK Virtue

Lähteet: Overwatch League, NRG Esports, PC Gamer, Espn Kuvalähde: Shanghai Dragons